Vi inbjuder till:

  • DC kurs, 3-4 april, Stenungsund
  • EX.one day awareness, 5 april, Stenungsund

Utbildningarna och kursmaterialet är på engelska.

Mer information om DC-kursen hittar du på nedanstående länk:

DC-kursen:https://www.easa.com/education/private/seminar/fundamentals-dc-operation-repair-tips

Mer information om Ex-kursen:

Endags informationsutbildning om gällande regelverk för installation, förebyggande underhåll & reparation av Ex-motorer i enlighet med direktiv
och standarder (IEC 60079 - serien) från IECEx

Kursen riktar sig till både slutanvändare och underhållspersonal som hanterar Ex-motorer, kursen hålls av EASA?s av IECEx certifierade utbildare
John Allen som även är representant för serviceverkstäderna i den internationella kommitté som författar och uppdaterar de standarder som gäller för tillverkning, installation och underhåll av Ex-motorer.

Tag chansen att kompetensutveckla er!

Anmälan till DC kurs
Anmälan till EX.one day awareness

Sista anmälningsdag 2018-02-28

Medlemmar

Som ELR medlem blir du inbjuden till Lindarträffar två gånger om året. Då träffas medlemsföretagen för att diskutera branschen, lyssna på föredragshållare och vi utbyter erfarenheter med varandra.

Läs mer

Utbildning

Information om ELRs BB1 Utbildning. Utbildningen består av 5 steg. Du kan även ansöka om att bli diplomerad elektromekaniker och sedan ansöka om att bli certifierat ELR-företag.

Läs mer

Tidning

Lindarverkstäderna, vår branschtidning, utkommer cirka fyra gånger per år. Du är naturligtvis välkommen att läsa den här på vår hemsida. Vill du annonsera tar du kontakt med ELR’s kansli.

Läs mer

Medlemsarea

Här har du som medlem, möjlighet att logga in och läsa mötesprotokoll från styrelsemöten nyttiga länkar och mycket mera. Behöver du ändra dina uppgifter kan du också göra det här.

Läs mer