Inbjudan till ELR möte i Göteborg 15-16/3 2018

Eftersom styrelsen har beslutat, att tillsvidare inte kalla till något traditionellt vårmöte, så kommer det istället att finnas möjlighet att deltaga på styrelsemötet, fredagen 16/3, i samband med Underhållsmässan i Göteborg.

Vi ses på Quality Hotel Panorama, Göteborg.

Torsdag 15/3 kl.18:00 kommer vi att erbjuda en kortare information angående IEC Ex.

Fredag 16/3 kl. 08:30 kommer ELR hålla ett öppet styrelsemöte, där samtliga medlemmar är välkomna att deltaga.

Så ta chansen att komma och se nyheterna i underhållsbranschen, träffa nya och gamla kollegor samt få lite mer kunskap om Ex.

Anmäl dig här

     

Medlemmar

Som ELR medlem blir du inbjuden till Lindarträffar två gånger om året. Då träffas medlemsföretagen för att diskutera branschen, lyssna på föredragshållare och vi utbyter erfarenheter med varandra.

Läs mer

Utbildning

Information om ELRs BB1 Utbildning. Utbildningen består av 5 steg. Du kan även ansöka om att bli diplomerad elektromekaniker och sedan ansöka om att bli certifierat ELR-företag.

Läs mer

Tidning

Lindarverkstäderna, vår branschtidning, utkommer cirka fyra gånger per år. Du är naturligtvis välkommen att läsa den här på vår hemsida. Vill du annonsera tar du kontakt med ELR’s kansli.

Läs mer

Medlemsarea

Här har du som medlem, möjlighet att logga in och läsa mötesprotokoll från styrelsemöten nyttiga länkar och mycket mera. Behöver du ändra dina uppgifter kan du också göra det här.

Läs mer